Dauwtrip met ligconcert en ontbijtpakket

Op stap

Spring voor dag en dauw uit de veren voor een magische wandeltocht in en rond het Polygoonbos. Zonsopgang, witte nevelslierten tussen de bomen… Vroeg in de ochtend is de natuur op z’n mooist. Laat hierna je spieren ontspannen tijdens een uniek stilteconcert (eigen matje meebrengen is toegestaan). Inclusief ontbijtpakket. 

Beleef een ervaring tussen droom en concert met Seraphine Stragier (cello, harp), Tim Vandenberghe (contrabas) en Nathalie Delcroix (zang).

Seraphine en Tim delen hun passie voor kleurrijke avontuurlijke muziek. Met dit programma zoeken ze intimiteit en verstilling op. Een mentale klankenwandeling, Liefst in de schemerzone van verschillende muzikale genres, maar steeds vanuit resonantie en harmonie.

Speciaal voor deze zondagmorgen in Zonnebeke brengen ze Nathalie Delcroix mee, waarmee ze al vele concerten speelden bij Laïs en Eriksson Delcroix.

Het concert beleef je liggend of zittend, met open of gesloten ogen. Elk op zijn manier. Het ligconcert duurt ongeveer één uur. Voor maximaal comfort, breng een matje, deken of kussen mee.

  • Zondag 5 september vanaf 6.30 uur – concert om 9 uur
  • Prijs: dauwtrip gratis, 12 euro voor het concert incl. ontbijt
  • Startplaats wandeling: Ingang Polygoonbos (Parking aan café De Dreve)
  • Concert incl. ontbijt: Bosbar Lotegatbos (Lotegatstraat - naast nummer 18)

Wanneer

Start datum: 05/09/2021 06:30
Eind datum: 05/09/2021 11:00
Concert om 9.00 uur

Prijs

Standaardtarief: €12.00

Waar

Speelbos Polygoon
Lange Dreve 16, 8980 Zonnebeke
Dit evenement is reeds voorbij, registreren is niet meer mogelijk