Gin Belet ?! – Huiskamerconcert met Geert Vandenbon

Podium

Geert Vandenbon (°1957)  is van vele markten thuis. Toch neemt hij het liefst zijn gitaar op de schoot. Om liedjes te schrijven en te spelen. Hij is een singer-songwriter die kiest voor het Nederlands als liedjestaal, voor de akoestische gitaar in de amaricana-traditie. Hij schrijft voor wie wil luisteren.

Geert heeft al wat jaren op de teller. Muziek én wielersport zijn zijn ding. Hij werkte op festivals en evenementen, runde zijn promotiebureau, werkte voor de Ronde van Vlaanderen, was mede-stichter van het Centrum RVV en is vandaag boeker van o.m. Jan De Wilde en de voorstellingen van José De Cauwer of Michel Wuyts. Hij is ook de auteur van de jaarlijkse Koers(scheur)Kalender.

In het hoofd is Geert muzikant, altijd al geweest. Hij maakte in 2009 de cd Landingsbaan, en in het voorjaar van 2023 ‘Quincampoix’, een album met in hoofdzaak wielerliedjes. Met de single ‘Sarah’ haalde hij Radio 1.

In de huiskamer van Bart en Fien brengt hij een persoonlijke voorstelling. Met eigen liedjes, enkele covers, en met verhalen en (fijne) anekdotes uit eigen hand. Hij doopte de voorstelling – evident – ‘Duizendpoot’. Hij speelt met multi-instrumentalist Andries Boone (viool, mandoline, accordeon) aan zijn zijde. Die verdiende zijn strepen o.m. bij Guido Belcanto, Mandolinman, Lenny & de Wespen …

Info: www.geertvandenbon.be 

Wanneer

Start datum: 26/04/2024 20:30
Eind datum: 26/04/2024 22:00
deuren gaan open om 20.00 uur

Prijs

Standaardtarief: €8.00

Waar

In de huiskamer van Bart en Fien
Reutelhoekstraat 16, 8980 Zonnebeke
Dit evenement is reeds voorbij, registreren is niet meer mogelijk