Hardblok - studeren in het Zonnerad Activiteit jeugddienst

Inschrijven

Omschrijving

Afspraken en regels (gelieve deze duidelijk en goed te lezen zodat we dit project tot een goed einde kunnen brengen)!!!

Inschrijvingen
- Inschrijven is verplicht en kan enkel via mijn.zonnebeke.net. Wanneer een dag volzet is dan kunnen wij geen extra plaatsen voorzien.
- Inschrijven kan enkel voor volle dagen (dit om kruisbestuiving te vermijden). Je bent niet verplicht om de volledige dag te blijven. Een dag kan je niet delen met iemand anders!

- We raden af om zomaar dagen te gaan reserveren, gelieve op gereserveerde dagen ook aanwezig te zijn!
- Iedereen kiest een tafelnummer. Gelieve zoveel mogelijk hetzelfde tafelnummer te kiezen.
- Rugzakken en jassen worden opgeborgen onder de eigen toegewezen tafel en/of stoel.
- Bij eventuele annulatie pas je dit tijdig aan. Liefst een 3-tal dagen op voorhand. Zo kan iemand anders je plekje innemen.

Hygiëne
- Volg ten alle tijde het circulatieplan in de zaal!
- Je voorziet een eigen mondmasker en handgel! Wanneer je aan je toegewezen tafel zit mag het mondmasker uit. Loop je door de zaal, buiten op de parking of naar het toilet---> mondmasker aan!
- Wie ziek is blijft thuis: “ziek” betekent hier concreet vertonen van duidelijke symptomen zoals herhaaldelijk hoesten, rillingen, …
- De student neemt alle nodige studeermaterialen (papier, schrijfmaterialen, …) zelf mee. Materialen worden niet gedeeld en computers staan niet ter beschikking.
- Iedereen brengt zelf papieren zakdoeken mee en de zakdoek gaat na gebruik recht de vuilnisemmer in, verplicht hoesten/niezen in de elleboog bij afwezigheid van een zakdoekje

--> Heel belangrijk: troep niet samen, hou altijd 1m50 afstand van elkaar! Draag zorg voor jezelf en voor elkaar. We evalueren HardBlok iedere week. Wanneer we zien dat er geen opvolging is van de afspraken en regels dan gaan we over tot het annuleren van het project. Wanneer je positief test op corona en deelnam aan het blokcafé -> verwittig de jeugddienst! 

Je reinigt zelf je tafel bij het begin en einde! De poetsploeg houdt dagelijks de toiletten proper! Heb respect voor hen, draag ook zorg voor de netheid!
Bij overtreden van de algemene regels worden dezelfde maatregelen toegepast. Dit doen we uit respect en zorg naar elkaar toe. Zo kan iedereen hier gebruik van maken en vermijden we problemen/misverstanden. Duidelijkheid is key.

Voor vragen kan je mailen naar [email protected] of bellen naar 051/48.00.64

Locatie

Tijdssloten