Hardblok - studeren

Activiteit jeugddienst

Afspraken en regels (gelieve deze duidelijk en goed te lezen zodat we dit project tot een goed einde kunnen brengen)!!!

Gebruik van de kerk

  • Bij een uitvaart worden de studenten de donderdag voor het weekend verwittigd dat het op de dag van de uitvaart niet mogelijk is om te studeren. De dag ervoor zetten de studenten alles mooi aan de kant. Bij heropstart moeten tafels en stoelen terug worden geplaatst.
  • Dagen waarop een huwelijk of doop is ingepland dan is het niet mogelijk om te studeren! Ook hier worden de tafels en stoelen de dag ervoor net opgeruimd en teruggeplaatst wanneer er opnieuw kan worden gestudeerd.
  • Probeer het eten in de kerk zoveel mogelijk te vermijden. Dit voor netheid en hygiëne. Eten kan je buiten doen onder een stralend zonnetje.

Inschrijvingen
- Inschrijven is verplicht en kan enkel via mijn.zonnebeke.net. Wanneer een dag volzet is dan kunnen wij geen extra plaatsen voorzien.
- Inschrijven kan enkel voor volle dagen. Je bent niet verplicht om de volledige dag te blijven. Een dag kan je niet delen met iemand anders!

- We raden af om zomaar dagen te gaan reserveren, gelieve op gereserveerde dagen ook aanwezig te zijn!
- Bij eventuele annulatie pas je dit tijdig aan. Liefst een 3-tal dagen op voorhand. Zo kan iemand anders je plekje innemen.

Hygiëne
- Hoe je studeerplek proper! Op het einde van de dag ruim je alles piekfijn op.
- Wie ziek is blijft thuis: “ziek” betekent hier concreet vertonen van duidelijke symptomen zoals herhaaldelijk hoesten, rillingen, …
- De student neemt alle nodige studeermaterialen (papier, schrijfmaterialen, …) zelf mee. Materialen worden niet gedeeld en computers staan niet ter beschikking.
- Iedereen brengt zelf papieren zakdoeken mee en de zakdoek gaat na gebruik recht de vuilnisemmer in, verplicht hoesten/niezen in de elleboog bij afwezigheid van een zakdoekje

--> Heel belangrijk: troep niet samen, Draag zorg voor jezelf en voor elkaar. We evalueren HardBlok iedere week. Wanneer we zien dat er geen opvolging is van de afspraken en regels dan gaan we over tot het annuleren van het project. Wanneer je positief test op corona en deelnam aan het blokcafé -> verwittig de jeugddienst! 

Je reinigt zelf je tafel bij het begin en einde! De poetsploeg houdt dagelijks de toiletten proper! Heb respect voor hen, draag ook zorg voor de netheid!
Bij overtreden van de algemene regels worden dezelfde maatregelen toegepast. Dit doen we uit respect en zorg naar elkaar toe. Zo kan iedereen hier gebruik van maken en vermijden we problemen/misverstanden. Duidelijkheid is key.

Voor vragen kan je mailen naar [email protected] of bellen naar 051/48.00.64

Wanneer

Start datum: 23/05/2023 13:00
Eind datum: 30/06/2023 22:00
Open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag van 08u00-22u00.

Prijs

Gratis

Waar

Sint - Margarethakerk Geluveld
Geluveldplaats -, 8980 Geluveld

Openingsuren NU GESLOTEN

Maandag 08:00 - 22:00
Dinsdag 08:00 - 22:00
Woensdag 08:00 - 22:00
Donderdag 08:00 - 22:00
Vrijdag 08:00 - 22:00
Zaterdag 08:00 - 22:00
Zondag 08:00 - 22:00
Dit evenement is reeds voorbij, registreren is niet meer mogelijk