GEANNULEERD: Zomer van de Korte Keten: Smultoer bij de Boer Op stap

Dit evenement is geannuleerd

Omschrijving

Op zondag 6 september organiseren de Dienst voor Toerisme en Dienst Lokale Economie Zonnebeke voor de eerste maal een smultoer. Een gezinsvriendelijke fietstocht van ongeveer 24 km in eigen gemeente, waarbij regelmatig gestopt kan worden om te smullen. Lokale landbouwers zetten die dag hun poorten wagenwijd open om jullie te laten proeven van ‘korte keten’ producten. De route kan op eigen tempo en volgens eigen goesting afgereden worden. Een plezante formule voor jong en oud!

Een maxismulkaart (volwassenen) kost 15 euro. Voor de jongsten onder ons (kinderen < 12 jaar) zijn er minismulkaarten verkrijgbaar voor 10 euro. Hiervoor krijg je de fietsroute, een aperitief, soepje, hamburger met een drankje, vers fruit en een ijsje. De kinderen starten met een fruitsapje. Inschrijven op voorhand is verplicht. Het aantal deelnemers is beperkt. Wees er snel bij!  

Inschrijven kan tot en met 30/8.

Starten kan tussen 10.30 en 12.30 uur vanuit het Kasteeldomein (landhuis - Villa Zonnedaele, Berten Pilstraat 5C, 8980 Zonnebeke). Met de fiets op de fietsendrager tot aan de start? Het kan! In het Kasteeldomein zijn voldoende parkeerplaatsen.

Meer info: Dienst voor Toerisme Zonnebeke, 051 77 04 41, [email protected], www.toerismezonnebeke.be 

Volg Smultoer bij de Boer op Facebook!

TIJDENS HET EVENEMENT WORDEN ALLE MAATREGELEN NAAR AANLEIDING VAN HET CORONAVIRUS COVID-19 NAGELEEFD

Check alle evenementen van de ‘Zomer van de Korte Keten’ op www.ikzomerkorteketen.be.

Standaardtarief 15.00 EUR
Kind 10.00 EUR

Inschrijven

Dit evenement is geannuleerd, inschrijven is niet meer mogelijk